ЗМІСТ
ВСТУП ….
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ АДАПТАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ДО ЗОВНІШНЬОГО
СЕРЕДОВИЩА.…………………………………………………
1.1. Сутність адаптації підприємства до мінливого зовнішнього середовища
1.2. Стратегічні чинники, які впливають на адаптацію підприємств
м'ясопереробної галузі в нестабільних зовнішніх умовах……………….……….
Адаптація підприємств м'ясопереробної галузі в умовах членства у СОТ
Висновки до
розділу ………………………………………………………………
РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ СТРАТЕГІЧНИХ ЧИННИКІВ МАКРО- ТА МІКРОСЕРЕДОВИЩА
ФУНКЦІОНУВАННЯ М'ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ……………………………………………………………………
Визначення впливу чинників непрямого зовнішнього середовища на діяльність
підприємств м'ясопереробної галузі…………………………………….
Аналіз впливу чинників безпосереднього середовища підприємств м'ясопереробної
галузі …………………………………………………………….
2.3. Оцінювання стратегічного потенціалу м'ясопереробних підприємств Одеського
регіону щодо вибору напрямків їхньої адаптації до зовнішніх умов
Висновки до
розділу ……………………………………………………………….
РОЗДІЛ 3. МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ АДАПТАЦІЇ М'ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ ДО ЗОВНІШНЬОГО
СЕРЕДОВИЩА ……………………….
Моделювання взаємозв’язків стратегічних чинників, які впливають на результати
діяльності м'ясопереробних підприємств для вибору напрямків
адаптації…
Обґрунтування організаційно-економічних заходів забезпечення адаптивності
підприємств м’ясопереробної галузі …
3.3. Методика оцінювання адаптивності м'ясопереробних підприємств……….
Висновки до
розділу ……………………………………………………………….
ВИСНОВКИ ….
ДОДАТКИ ………………………………………………………………………….
СПИСОК
- Київ+380960830922