Ви є тут

Прогнозування цін на підприємствах харчової промисловості

Автор: 
Пархоменко Наталія Олександрівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U005846
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
Вступ ……………………………………………………………………….
Розділ 1. Основи ціноутворення на підприємстві ………………………
Процес ціноутворення на підприємстві ……………………………
Особливості ціноутворення на підприємствах харчової промисловості України
…………………………………………………………….
Прогнозування цін як етап процесу ціноутворення ………………
Висновки до
розділу ………………………………………………………
Розділ 2. Дослідження процесу ціноутворення на підприємствах харчової
промисловості України …………………………………………
2.1. Форми державного регулювання цін в харчовій промисловості України
…………………………………………………………………….
2.2. Аналіз цінової еластичності на продукти харчування …………….
2.3. Аналіз моделей прогнозування цін на підприємствах харчової промисловості
………………………………………………………………
Висновки до
розділу …………………………………………………….
Розділ 3. Обґрунтування вибору моделі прогнозування цін на підприємствах
харчової промисловості та її модифікація …………………….
3.1. Створення спектра моделей прогнозування цін на підприємствах харчової
промисловості ……………………………………………………
3.2. Інформаційне забезпечення дії спектру моделей прогнозування цін
3.3. Процедура прогнозування цін на підприємствах харчової промисловості
………………………………………………………………………
Висновки до
розділу ……………………………………………………
Висновки ……………………………………………………………………
Список