ЗМІСТ
стор
ВСТУП
РОЗДІЛ ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ І УПРАВЛІННЯ ГРОШОВИМИ ПОТОКАМИ
ПІДПРИЄМСТВА
1. Сутність, види та кругообіг грошових потоків підприємства
1. Грошові потоки у забезпеченні стабільного стану фінансових ресурсів
підприємства
1. Формування політики управління грошовими потоками підприємства
Висновки до першого
розділу
РОЗДІЛ ДОСЛІДЖЕННЯ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОГО СТАНУ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ
ТА ОЦІНКА УПРАВЛІННЯ ЇХ ГРОШОВИМИ ПОТОКАМИ
2. Фактори та умови економічної діяльності хлібопекарських підприємств
2. Аналіз фінансового стану підприємств хлібопекарського виробництва
2. Оцінка динаміки вхідних та вихідних грошових потоків хлібопекарських
підприємств
Висновки до другого
розділу
РОЗДІЛ УДОСКОНАЛЕННЯ НАПРЯМКІВ УПРАВЛІННЯ ГРОШОВИМИ ПОТОКАМИ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ
ПІДПРИЄМСТВ
3. Оптимізація грошових потоків підприємств
3. Бюджетування грошових потоків в системі управління підприємствами
3. Застосування імітаційної моделі оперативного планування грошових потоків на
хлібопекарських підприємствах
Висновки до третього
розділу
ВИСНОВКИ
ДОДАТКИ
СПИСОК
- Київ+380960830922