Вы здесь

Розробка та удосконалення засобів специфічної діагностики туберкульозу птиці.

Автор: 
Алексєєва Наталія Вікторівна
Тип работы: 
Дис. канд. наук
Год: 
2009
Артикул:
3409U003620
129 грн
Добавить в корзину

Содержимое

ЗМІСТ
стор.
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ
Відомості про M. avium
Розповсюдження та епізоотичне значення M. avium
Діагностика туберкульозу птиці
1.3. Епізоотологічний метод
1.3. Клінічний метод
1.3. Алергічний метод
1.3. Серологічний метод
1.3. Патологоанатомічний метод
1.3. Бактеріологічний метод
Культивування та фізичні основи методу ліофільного висушування і зберігання
культур мікобактерій
Захисні живильні середовища для ліофілізації
РОЗДІЛ 2. МАТЕРІАЛИ І МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ
РОЗДІЛ 3. РЕЗУЛЬТАТИ ВЛАСНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
3.1. Вивчення епізоотичної ситуації по туберкульозу птиці в Україні і виділення
культур мікобактерій
3.2. Дослідження птиці на туберкульоз в птахогосподарствах з різною формою
власності
3.2. Дослідження птиці в підсобних господарствах громадян
3.2.2. Статистична оцінка кількісних характеристик окремих ланок епізоотичного
процесу туберкульозу птиці
3.2.3. Дослідження птиці в птахогосподарствах різного напрямку продуктивності
3.3. Виділення та ідентифікація культур мікобактерій
3.4. Селекція протеїногенних штамів M. avium
3.5. Вивчення протеїногенних властивостей у культур виду M. avium
3.6. Виготовлення туберкуліну із культур M. avium та вивчення біологічної
активності та специфічності в дослідах на морських свинках і курях
3.7. Виготовлення алергену із M. avium, для постановки крово-краплинній реакції
аглютинації (ККРА)
3.7. Проведення доклінічних випробувань антигенів для діагностики туберкульозу
птиці в крово-краплинній реакції аглютинації (ККРА)
3.7.2. Проведення комісійного міжлабораторного випробування антигену для
діагностики туберкульозу птиці в крово-краплинній реакції аглютинації (ККРА)
3.8. Підбір захисно-суспензійних поживних середовищ і оптимізація режиму
ліофілізації M. avium
3.9. Вивчення впливу процесу ліофілізації на культурально-морфологічні,
біохімічні і біологічні властивості M.avium
РОЗДІЛ 4. АНАЛІЗ ТА УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ВЛАСНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
ВИСНОВКИ
ПРОПОЗИЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ
ДОДАТКИ
СПИСОК