Вы здесь

Управління оборотними коштами на підприємствах по переробленню сільськогосподарської продукції

Автор: 
Кононова Ольга Олександрівна
Тип работы: 
Дис. канд. наук
Год: 
2009
Артикул:
3409U002880
129 грн
Добавить в корзину

Содержимое

ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ОБОРОТНИХ КОШТІВ ТА УПРАВЛІННЯ ЇХ КРУГООБІГОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТРЕТЬОЇ СФЕРИ АПК 1.1. Економічний зміст оборотних коштів підприємств 1.2. Управління кругообігом оборотних коштів на підприємствах 1.3. Показники оцінки ефективності управління оборотними коштами підприємствВисновки до першого
розділу
РОЗДІЛ 2. ОБҐРУНТУВАННЯ ПОТРЕБИ І ДЖЕРЕЛ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В ОБОРОТНИХ КОШТАХ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ НИМИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ З ПЕРЕРОБЛЕННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬ-КОЇ ПРОДУКЦІЇ 2.1. Методичні підходи визначення і оптимізації потреби підприємств в оборотних коштах 2.2. Обґрунтування джерел забезпечення оборотних коштів та удосконалення управління дебіторською заборгованістю підприємств 2.3. Розвиток напрямів підвищення ефективності управління оборотними коштами підприємствВисновки до другого
розділу
РОЗДІЛ 3. РЕАЛІЗАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДОСЛІДЖЕНЬ ЩОДО ФОРМУВАННЯ І ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ОБОРОТНИМИ КОШТАМИ В ГОСПОДАРСЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ З ПЕРЕРОБЛЕННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ 3.1. Оцінка кількісних і якісних параметрів використання власних і залучених оборотних коштів підприємствами 3.2. Резерви ефективності управління оборотними коштами на підприємствахВисновки до третього
розділу ВИСНОВКИСПИСОК