Вы здесь

Економічні механізми забезпечення конкурентоспроможності продукції (на прикладі підприємств харчової промисловості).

Автор: 
Тимчишин Юлія Василівна
Тип работы: 
Дис. канд. наук
Год: 
2009
Артикул:
0409U005330
129 грн
Добавить в корзину

Содержимое

ЗМІСТ
ВСТУП………………………………………………………………………………
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ
ПРОДУКЦІЇ………………………………….
1.1. Економічна сутність розвитку харчової
промисловості і її місце в національній економіці………………………………
1.2. Сутність інтеграційних процесів та їх вплив на розвиток
харчової промисловості………………………………………………….……….
1.3. Методичні основи дослідження харчової промисловості ………………….
Висновки до
розділу …………………………………………………………….
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ І ОЦІНКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ
ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ………………
2.1. Місце та роль харчової промисловості в господарському
комплексі України та регіонів……………………………………………………
2.2. Сучасний стан харчової промисловості України……………………………
2.3. Регіональний розвиток харчової промисловості…………………………….
Висновки до
розділу …………………………………………………………….
РОЗДІЛ 3. ВДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОНОМІЧНИХ МЕХАНІЗМІВ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ………….
3.1. Напрями забезпечення конкурентоспроможності харчової
промисловості в умовах COT…………………………………………………….
3.2. Реалізація інноваційної моделі розвитку харчової промисловості………
3.3. Стратегічні пріоритети розвитку внутрішнього
потенціалу та зовнішньоекономічної діяльності харчової промисловості……
Висновки до
розділу ……………………………………………………………
ВИСНОВКИ ………………………………………………………………………
СПИСОК