Вы здесь

Формування стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства

Автор: 
П’ятницька Галина Тезіївна
Тип работы: 
Дис. докт. наук
Год: 
2009
Артикул:
0509U000014
129 грн
Добавить в корзину

Содержимое

ЗМІСТ
ВСТУП .
Розділ 1.ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ОРГАНІЗАЦІЇ .
1.1.Принцип розвитку економічних систем . 1.2.Концепції розвитку організації 1.3.Економічні теорії та стратегії фірми Висновки до
розділу
Розділ 2.СТРАТЕГІЧНА ДІАГНОСТИКА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УКРАЇНІ
2.1.Ресторанне господарство в системі національної економіки 2.2.Загальні тенденції розвитку мережі ресторанного господарства .
2.3.Стратегічні зміни у товарообороті ресторанного господарства
Висновки до
розділу
Розділ 3.ТРАНСФОРМАЦІЇ У РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРТСВА УКРАЇНИ .
3.1.Розвиток загальнодоступних підприємств ресторанного господарства та стратегії управління ними .
3.2.Деформація розвитку підприємств, що обслуговують споживачів об'єднаних за професійними ознаками .
3.3.Розвиток підприємництва у сфері ресторанного господарства Висновки до
розділу
Розділ 4.СТРАТЕГІЧНІ ПЕРСПЕКТИВИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА .
4.1.Інновації як фактор розвитку 4.2.Інноваційна стратегія та стратегічні нововведення в управлінні розвитком підприємств
4.3.Інноваційна взаємозалежність міжгалузевих кластерів та індикатори розвитку
4.4.Визначення передумов підвищення інноваційної активності . Висновки до
розділу
Розділ 5.МЕТОДОЛОГІЧНІ ТА НАУКОВО-МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА .
5.1.Порівняльний аналіз наукових підходів до формування стратегії .
5.2.Методики оцінювання ринкових можливостей зростання підприємств
5.3.Формування стратегії розвитку підприємства на засадах концепції інноваційних переваг .
5.4.Методи вибору стратегічних альтернатив Висновки до
розділу
Розділ 6.СТРАТЕГІЧНІ ОРІЄНТИРИ ТА КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УКРАЇНІ .
6.1.Варіативність стратегічних цілей та концептуальні принципи розвитку ресторанного господарства .
6.2.Нормативи розвитку мережі ресторанного господарства в системі соціальних стандартів
6.3.Удосконалення регулювання розвитку підприємств-організаторів харчування за місцем навчання
6.4.Активізація підприємництва на ринку ресторанного господарства України
Висновки до
розділу ВИСНОВКИ .СПИСОК