- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка прискореної технології дріжджового тіста з використанням мікробного екзополісахариду ксампану
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U000145 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові
- Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування.
- Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування
- Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками
- Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій
- Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій
- Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів
- Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження
- Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини
- Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна