- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Розробка прискореної технології дріжджового тіста з використанням мікробного екзополісахариду ксампану
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2002
Артикул:
3402U000145 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста
- Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції
- Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного
- Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини
- Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів
- Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок
- Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій
- Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі
- Технологія барооброблених цільном’язових м’ясних виробів зі свинини
- Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів.