- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини.
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2006
Артикул:
3406U001004 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення технології обробки виноматеріалів на основі розробки методів оцінки препаратів рідких желатинів
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку.
- Розроблення методів контролю бурякоцукрового виробництва за вмістом токсичних елементів в сировині, напівпродуктах та продукції
- Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку
- Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва
- Наукове обгрунтування та розроблення способів очищення дифузійного соку
- Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату
- Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго
- Удосконалення технології використання деревини дуба у виноробстві