- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розроблення методів контролю бурякоцукрового виробництва за вмістом токсичних елементів в сировині, напівпродуктах та продукції
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2006
Артикул:
3406U002349 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини
- Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату
- Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку
- Науково-технічні основи технології виробництва сусла й виноматеріалів
- Наукове обґрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків
- Розвиток наукових основ технології колоїдної стабілізації вин
- Удосконалення технології шампанських та ігристих вин на основі раціонального використання сировини та допоміжних речовин
- Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва
- Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту
- Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів