- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розроблення методів контролю бурякоцукрового виробництва за вмістом токсичних елементів в сировині, напівпродуктах та продукції
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2006
Артикул:
3406U002349 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві
- Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння.
- Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини
- Наукове обгрунтування та розроблення способів очищення дифузійного соку
- Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування
- Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю