- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розроблення методів контролю бурякоцукрового виробництва за вмістом токсичних елементів в сировині, напівпродуктах та продукції
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2006
Артикул:
3406U002349 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення технології обробки виноматеріалів на основі розробки методів оцінки препаратів рідких желатинів
- Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації
- Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини
- Науково-технічні основи технології виробництва сусла й виноматеріалів
- Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини
- Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки
- Обґрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях
- Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації
- Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування
- Розвиток наукових основ технології колоїдної стабілізації вин