- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2006
Артикул:
3406U002289 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва
- Науково-технічні основи технології виробництва сусла й виноматеріалів
- Удосконалення технології використання деревини дуба у виноробстві
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини
- Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації
- Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини
- Розвиток наукових основ технології колоїдної стабілізації вин
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів