- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2006
Артикул:
3406U002289 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення технології обробки виноматеріалів на основі розробки методів оцінки препаратів рідких желатинів
- Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці
- Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату
- Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку.
- Удосконалення технології використання деревини дуба у виноробстві
- Удосконалення технології шампанських та ігристих вин на основі раціонального використання сировини та допоміжних речовин
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Розроблення cпособів інтенсифікації цукрових утфелів
- Розроблення технології високовуглеводного порошку біологічно активної дії із стружки топінамбура
- Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва