- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2006
Артикул:
3406U002289 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення технології використання деревини дуба у виноробстві
- Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини
- Удосконалення технології обробки виноматеріалів на основі розробки методів оцінки препаратів рідких желатинів
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго
- Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту
- Розроблення методів контролю бурякоцукрового виробництва за вмістом токсичних елементів в сировині, напівпродуктах та продукції
- Розробка технології та обладнання для інактивації мікрофлори виноматеріалів шляхом мікрохвильової дії
- Удосконалення способів очищення транспортерно-мийної води та дезинфекції екстрактора з метою зменшення втрат цукрози від розкладання
- Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння.