- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2006
Артикул:
3406U002289 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини
- Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки
- Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату
- Розроблення cпособів інтенсифікації цукрових утфелів
- Обґрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях
- Наукове обгрунтування та розроблення способів очищення дифузійного соку
- Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці
- Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування
- Науково-технічні основи технології виробництва сусла й виноматеріалів
- Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів