- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2006
Артикул:
3406U002289 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Науково-технічні основи технології виробництва сусла й виноматеріалів
- Удосконалення технології використання деревини дуба у виноробстві
- Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини
- Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку
- Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго
- Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації
- Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів