- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку.
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2003
Артикул:
3403U003533 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку
- Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку
- Комплексна оцінка технологічної якості гібридів цукрових буряків вітчизняної та зарубіжної селекцій.
- Удосконалення технології червоних столових вин на основі використання вуглекислотної мацерації
- Удосконалення способів очищення транспортерно-мийної води та дезинфекції екстрактора з метою зменшення втрат цукрози від розкладання
- Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння.
- Розвиток наукових основ технології колоїдної стабілізації вин
- Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго
- Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини.