- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Комплексна оцінка технологічної якості гібридів цукрових буряків вітчизняної та зарубіжної селекцій.
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2004
Артикул:
3404U002734 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування
- Розвиток наукових основ технології колоїдної стабілізації вин
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Розробка технології та обладнання для інактивації мікрофлори виноматеріалів шляхом мікрохвильової дії
- Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва
- Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини
- Удосконалення технології напівсухих і напівсолодких столових вин на основі недобродів
- Обґрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях
- Наукове обґрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків
- Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації