- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Комплексна оцінка технологічної якості гібридів цукрових буряків вітчизняної та зарубіжної селекцій.
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2004
Артикул:
3404U002734 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення технології напівсухих і напівсолодких столових вин на основі недобродів
- Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини
- Розроблення технології високовуглеводного порошку біологічно активної дії із стружки топінамбура
- Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки
- Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки
- Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю
- Наукове обґрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків
- Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго
- Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку.
- Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві