- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Комплексна оцінка технологічної якості гібридів цукрових буряків вітчизняної та зарубіжної селекцій.
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2004
Артикул:
3404U002734 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення технології напівсухих і напівсолодких столових вин на основі недобродів
- Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго
- Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів
- Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини
- Удосконалення технології червоних столових вин на основі використання вуглекислотної мацерації
- Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння.
- Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації
- Розроблення методів контролю бурякоцукрового виробництва за вмістом токсичних елементів в сировині, напівпродуктах та продукції
- Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування
- Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку