Ви є тут

Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю

Автор: 
Ребенок Євген Вікторович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3409U001052
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
Стор.
ВСТУП
Розділ 1. Властивості і значення крохмалю та крохмалепродуктів 1.1. Структура, властивості, класифікація нативного крохмалю 1.1.1. Компоненти і синтез крохмалю 1.1.2. Властивості і класифікація нативного крохмалю.1.2. Класифікація та основні галузі застосування модифікованого крохмалю1.2.1. Загальна класифікація модифікованих крохмалів1.2.2. Декстрин.1.2.3. Розщеплений крохмаль.1.2.4. Фосфатний крохмаль.1.2.4.1. Фосфати у нативному крохмалі1.2.4.2. Виробництво фосфатного крохмалю1.2.5. Ацетильований крохмаль 1.2.6. Оксиалкілкрохмаль1.2.7. Сукцинати і алкенілсукцинати крохмалю. 1.2.8. Окиснений крохмаль.1.2.8.1. Дослідження хімічного окиснення крохмалю.1.2.8.2. Дослідження електрохімічного окиснення крохмалю.Висновки та задачі досліджень.
Розділ 2. Матеріали, методи і об'єкт досліджень.2.1. Методики дослідження якісних показників крохмалю2.2. Методики дослідження фізико-хімічних властивостей крохмалюВисновки.
Розділ 3. Дослідження способів окиснення картопляного крохмалю
3.1. Установка для електрохімічного окиснення3.2. Реакції, що протікають під час електрохімічної обробки 3.3. Основні реакції, що відбуваються під окисненні крохмалю .3.4. Електрохімічна обробка дистильованої води.3.5. Електрохімічна обробка крохмального молочка.3.6. Окиснення крохмалю гіпохлоритом натрію3.7. Окиснення крохмалю пероксидом водню.3.8. Кислотна модифікація крохмалю 3.9. Порівняння якісних показників крохмалю модифікованого різними способами.
Висновки.
Розділ 4. Фізико-хімічні властивості крохмалю, модифікованого різними способами
4.1. Дослідження властивостей нативного крохмалю за допомогою фізичних методів.
4.1.1. Дослідження вмісту амілози у вихідному крохмалі.4.1.2. Визначення ступеню полімеризації та молекулярної маси крохмалю4.1.3. Мікроскопування окисненого крохмалю4.1.4. Рентгенофазовий аналіз зразків окисненого крохмалю4.1. Дослідження окисненого крохмалю методом Іч-спектроскопії4.1. Дослідження окисненого крохмалю методом ЯМР-спектроскопії.4.1.7. Дослідження вмісту карбоксильних та карбонільних груп у окисленому та кислотномодифікованому крохмалі.Висновки.
Розділ 5. Дослідження та застосування електрохімічного методу окиснення крохмалю у промисловості
5.1. Оптимізація процесу окислення крохмалю електричним струмом.5.2. Технологія виробництва електрохімічно-окисненого крохмалю5.3. Техніко-економічні показники виробництва крохмалю окисненого електрохімічним способом.
Висновки.ЗАГАЛЬНІ ВИСНОВКИСПИСОК