- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
3405U001014 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини
- Удосконалення технології напівсухих і напівсолодких столових вин на основі недобродів
- Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку
- Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва
- Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів
- Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації
- Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини
- Комплексна оцінка технологічної якості гібридів цукрових буряків вітчизняної та зарубіжної селекцій.