- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2005
Артикул:
3405U001014 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту
- Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки
- Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку
- Комплексна оцінка технологічної якості гібридів цукрових буряків вітчизняної та зарубіжної селекцій.
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації
- Розробка технології та обладнання для інактивації мікрофлори виноматеріалів шляхом мікрохвильової дії