- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2007
Артикул:
3407U001820 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку.
- Науково-технічні основи технології виробництва сусла й виноматеріалів
- Розроблення технології високовуглеводного порошку біологічно активної дії із стружки топінамбура
- Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва
- Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації
- Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння.
- Наукове обгрунтування та розроблення способів очищення дифузійного соку
- Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві