- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2007
Артикул:
3407U001820 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів
- Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку
- Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці
- Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки
- Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту
- Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Науково-технічні основи технології виробництва сусла й виноматеріалів