- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2007
Артикул:
3407U001820 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку
- Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини
- Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві
- Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку
- Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго
- Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки
- Наукове обґрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків
- Удосконалення технології використання деревини дуба у виноробстві
- Розробка технології та обладнання для інактивації мікрофлори виноматеріалів шляхом мікрохвильової дії
- Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту