- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2007
Артикул:
3407U001820 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння.
- Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку
- Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту
- Науково-технічні основи технології виробництва сусла й виноматеріалів
- Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів
- Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини