- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2007
Артикул:
3407U001820 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту
- Удосконалення технології червоних столових вин на основі використання вуглекислотної мацерації
- Наукове обгрунтування та розроблення способів очищення дифузійного соку
- Удосконалення способів очищення транспортерно-мийної води та дезинфекції екстрактора з метою зменшення втрат цукрози від розкладання
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння.
- Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю
- Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації