- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Комплексна оцінка технологічної якості гібридів цукрових буряків вітчизняної та зарубіжної селекцій.
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2004
Артикул:
3404U002734 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки
- Обґрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях
- Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку
- Розвиток наукових основ технології колоїдної стабілізації вин
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини
- Удосконалення технології напівсухих і напівсолодких столових вин на основі недобродів
- Розроблення методів контролю бурякоцукрового виробництва за вмістом токсичних елементів в сировині, напівпродуктах та продукції
- Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки
- Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів