- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Розроблення методів контролю бурякоцукрового виробництва за вмістом токсичних елементів в сировині, напівпродуктах та продукції
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2006
Артикул:
3406U002349 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Удосконалення технології обробки виноматеріалів на основі розробки методів оцінки препаратів рідких желатинів
- Наукове обгрунтування та розроблення способів очищення дифузійного соку
- Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки
- Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю
- Розвиток наукових основ технології колоїдної стабілізації вин
- Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва
- Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини.
- Обґрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях
- Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини