- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Розроблення методів контролю бурякоцукрового виробництва за вмістом токсичних елементів в сировині, напівпродуктах та продукції
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2006
Артикул:
3406U002349 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Розвиток наукових основ технології колоїдної стабілізації вин
- Удосконалення технології шампанських та ігристих вин на основі раціонального використання сировини та допоміжних речовин
- Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку.
- Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго
- Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки
- Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини.
- Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві
- Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці
- Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату
- Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації