- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Інтенсифікація процесу періодичного екстрагування за допомогою низькочастотних механічних коливань при виробництві екстрактів із рослинної сировини
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2008
Артикул:
3408U003125 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Наукове обгрунтування і розробка оптимальних конструкцій тари для пакування харчових продуктів
- Наукове обґрунтування визначення раціональних параметрів перевантажувальних пристроїв потоково-транспортних систем харчових виробництв
- Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу
- Визначення раціональних конструктивно технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою.
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
- Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі
- Інтенсифікація термообробки неньютонівських харчових рідин в апараті з ротаційним термосифоном
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості