Ви є тут

Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів

Автор: 
Аннєнкова Надія Борисівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3409U001999
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ І СУЧАСНИЙ СТАН ТЕХНОЛОГІЇ ТА НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЕКСТРУДОВАНИХ ПРОДУКТІВ
1.1.Асортимент екструдованих продуктів та основні теорії процесів екструзії
1.2.Теорія і практика підвищення біологічної цінності екструдованих продуктів
1.2.1. Підвищення біологічної цінності екструдованих продуктів за рахунок використання сировини рослинного походження
1.2.2. Підвищення біологічної цінності екструдованих продуктів за рахунок використання сировини тваринного походження1.3. Зміни основних складових під час зберігання екструдованих продуктів1.3.1. Зміни якості екструдованих продуктів у процесі зберігання1.3.2. Вплив особливостей пакувальних матеріалів на зміни якості екструдованих продуктів
Висновки до
розділу
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ, ОБ'ЄКТИ, МАТЕРІАЛИ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ2.1. Організація, об'єкти та матеріали дослідження2.2. Методи дослідження
РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА РЕЦЕПТУР НОВИХ КОМБІНОВАНИХ ЕКСТРУДОВАНИХ ПРОДУКТІВ
3.1. Класифікація та сучасний асортимент екструдованих продуктів3.2. Моделювання рецептур нових комбінованих екструдованих продуктів3.3. Розробка рецептур нових хлібців та сандвічів3.4. Розробка рецептур екструдатів із солодкими начинкамиВисновки до
розділу
РОЗДІЛ 4. ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ЯКОСТІ НОВИХ КОМБІНОВАНИХ ЕКСТРУДОВАНИХ ПРОДУКТІВ
4.1. Органолептична оцінка та вміст основних нутрієнтів у нових продуктах
4.2. Біологічна цінність нових комбінованих екструдованих продуктів 4.2.1. Амінокислотний склад нових продуктів4.2.2. Жирнокислотний склад нових продуктів4.2.3. Вміст вуглеводів та енергетична цінність нових продуктів4.2.4. Вміст мінеральних речовин та вітамінів у нових продуктах4.3. Безпечність нових комбінованих екструдованих продуктівВисновки до
розділу
РОЗДІЛ 5. ЗМІНА ЯКОСТІ НОВИХ КОМБІНОВАНИХ ЕКСТРУДОВАНИХ ПРОДУКТІВ У ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ
5.1. Зміна органолептичних показників нових комбінованих екструдованих продуктів при зберіганні.
5.2. Зміна фізико-хімічних показників та біологічної цінності нових комбінованих екструдованих продуктів при зберіганні.
5.2.1. Вплив антиоксидантів на збереженість нових комбінованих екструдованих продуктів
5.2.2. Вплив пакувальних матеріалів та умов зберігання на стабілізацію якості нових комбінованих екструдованих продуктів при зберіганні
5.3. Зміни мікробіологічних показників нових комбінованих екструдованих продуктів під час зберігання
Висновки до
розділу
РОЗДІЛ 6. ЕКОНОМІЧНА ТА СОЦІАЛЬНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ НОВИХ КОМБІНОВАНИХ ЕКСТРУ-ДОВАНИХ ПРОДУКТІВ У ВИРОБНИЦТВО І СПОЖИВАННЯ
ВИСНОВКИ СПИСОК