Ви є тут

Ветеринарно-санітарна експертиза яловичини, виробленої в умовах дефіциту мікроелементів (Fe, Cu, Mn, Co, Zn) зони Лісостепу Вінниччини

Автор: 
Фаріонік Тарас Володимирович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U005510
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
стор.
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ ПОЗНАЧЕНЬ……………………………………….
ВСТУП……………………………………………………………………….
ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА РОБОТИ……………………………….
ЗВ’ЯЗОК РОБОТИ З НАУКОВИМИ ПРОГРАМАМИ, ПЛАНАМИ,
ТЕМАМИ…………………………………………………………………….
РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ………………………………………….
1.1. Роль біологічно активних речовин в організмі тварин………………
1.2. Вплив заліза на організм тварин………………………………………
1.3. Властивості та біологічна дія міді на організм тварин………………
1.4. Біологічна роль марганцю в організмі тварин…………………………
1.5. Вплив і роль кобальту в організмі тварин…………………………….
1.6. Цинк та його властивості в організмі…………………………………
1.7. Ефективність застосування мікроелементів у формі хелатних сполук та
ветеринарно-санітарна експертиза туш і органів тварин……………….
РОЗДІЛ 2. МАТЕРІАЛ І МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ……………………….
РОЗДІЛ 3. ВЛАСНІ ДОСЛІДЖЕННЯ………………………………………
3.1. Моніторинг мікроелементів у кормах СФГ "Дружба"
с. Гопчиця Погребищенського району Вінницької області………………
3.2. Обмін білків крові і продуктивність бугайців за мікроелементної корекції
їх раціонів………………….……………………………………….
3.3. Активність амінотрансфераз, вміст SH-груп за корекції раціонів
мікроелементами………………………………………………………………
3.4. Динаміка глюкози у крові бугайців за корекції раціонів дефіцитними
мікроелементами та їх хелатами……………………………………………
3.5. Вміст мікроелементів у крові бугайців за корекції раціонів дефіцитними
мікроелементами та їх хелатними сполуками
(метіонатами)…………………………………………………………………
3.6. Продуктивність бугайців за корекції раціонів дефіцитними мікроелементами
та їх хелатами……………………………………………
3.6.1. Ветеринарно-санітарна експертиза, забійні показники і морфологічний
склад туш бугайців за корекції раціонів дефіцитними мікроелементами та їх
хелатами……………………………………………
3.6.2. Хімічний склад і харчова цінність яловичини, виробленої за корекції
раціонів дефіцитними мікроелементами та їх хелатами………….
3.6.3. Фізико-хімічна і санітарна оцінка яловичини……………………….
3.6.4. Органолептична оцінка вареного м’яса і бульйону від бугайців, вирощених
за корекції раціонів дефіцитними мікроелементами та їх
хелатами………………………………………………………………………
3.7. Кореляційний зв’язок між контрольною та дослідними групами протягом всіх
етапів досліджень……………………………………………
3.8. Економічна ефективність підгодівлі тварин залізом, міддю, марганцем,
кобальтом, цинком та їхніми хелатними сполуками………….
РЗДІЛ 4. АНАЛІЗ ТА УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ
ДОСЛІДЖЕНЬ…………………………………………………………….
ВИСНОВКИ………………………………………………………………….
ПРОПОЗИЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ…………………………………………….
ДОДАТКИ……………………………………………………………………
СПИСОК