ЗМІСТ
Стор.
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТОварознавчі показники столового буряку та продуктів харчування з
нього
Помологічні особливості, хімічний склад та лікувально-профілактичні властивості
столового буряку
Характеристика токсичних речовин, що забруднюють овочеву сировину та засоби їх
зниження
1.3. Характеристика пігментного комплексу столового буряку та його зміни під
час переробки
1.4. Сучасні способи стабілізації кольору продуктів переробки коренеплодів
столового буряку
Висновки до
розділу
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ, ПРЕДМЕТИ, МАТЕРІАЛИ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ
2.1. Характеристика предметів і матеріалів досліджень
2.2. Планування теоретичних і експериментальних робіт
2.3. Методи досліджень
2.3.1. Визначення антиоксидантної активності
2.3.2. Дослідження радіопротекторних властивостей
2.3.3. Розрахунок координат кольору та кольоровості
РОЗДІЛ 3. ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОРЕНЕПЛОДІВ СТОЛОВОГО
БУРЯКУ РІЗНИХ БОТАНІЧНИХ СОРТІВ
3.1. Визначення хімічного складу коренеплодів столового буряку районованих на
сході України
3.2. Вивчення сортової специфіки накопичення нітратів коренеплодами столового
буряку та його частинами різних ботанічних сортів
3.3. Дослідження вмісту радіонуклідів у коренеплодах столового буряку різних
ботанічних сортів, районованих на сході України
3.4. Вивчення локалізації солей важких металів у різних анатомічних частинах
коренеплодів столового буряку
3.5. Розробка заходів по виведенню токсикантів з коренеплодів столового буряку
зі зберіганням БАР
3.6. Комплексний показник якості корепеплодів столового буряку
Висновки до
розділу
РОЗДІЛ 4. КОМПЛЕКСНА ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ЯКОСТІ ПАСТИ ЗІ СТОЛОВОГО БУРЯКУ В
ПРОЦЕСІ ВИРОБНИЦТВА ТА ЗБЕРІГАННЯ
4.1. Пігментний комплекс та вплив різних факторів на стабілізацію кольору
продуктів переробки столового буряку
4.2. Комбінування сировинних компонентів при виробництві нового пастоподібного
продукту оптимізованого складу
4.3. Товарознавча оцінка якості пасти зі столового буряку
4.3.1.Органолептичні показники якості пасти оптимізованого складу
4.3.2. Вивчення хімічного складу пасти
4.3.3. Вміст контамінантів у пасті зі столового буряку
4.3.4. Реологічні показники якості пасти зі столового буряку
4.3.5. Антиоксидантні властості пасти з коренеплодів столового буряку
4.3.6. Характеристика радіопротекторних властивостей пасти зі столового
буряку
4.3.7. Мікробіологічні показники консервів
4.4. Комплексна та інтегральна оцінки якості пасти зі столового буряку
4.5. Визначення режимів стерилізації пасти зі столового буряку
4.6. Зміна органолептичних властивостей паст та її хімічного складу під час
зберігання
4.7. Зміна мікробіологічних показників якості пасти зі столового буряку під час
зберігання
Висновки до
розділу
РОЗДІЛ 5. ОЦІНКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПАСТИ ЗІ СТОЛОВОГО БУРЯКУ
5.1. Розрахунок економічної ефективності виробництва пасти зі столового
буряку
5.2. Оцінка конкурентоспроможності пасти зі столового буряку з позицій
споживача
5.3. Розробка дизайну етикетки упаковки для пасти зі столового буряку
5.4. Розробка нормативно-технічної документації та впровадження результатів у
виробництво
Висновки до
розділу
ВИСНОВКИ
ДОДАТКИ
Додаток А. Градуїровочні графіки визначення солей важких металів за допомогою
полум'яної абсорбції
Додаток Б. Відносні значення показників якості для кожного сорту групи А, Б, В.
Розрахунок внутрішньогрупових коефіцієнтів групи А, Б, В
Додаток В. Спектри відбиття столового буряку залежно від впливу певних
факторів
Додаток Д. Визначення змінних і обмежень до компонентів пасти. Оптимізація та
критерій обчислення складу пасти зі столового буряку
Додаток Е. Експертне заключення про протирадіонуклідні властивості овочевих
паст
Додаток Ж. Результати бактеріологічних досліджень
Додаток З. ТУ У .- «Паста зі столового буряку» та
Технологічна інструкція на неї
Додаток К. Результати санітарно-мікробіологічних досліджень
Додаток Л. Розрахунок прогнозу рентабельності даної продукції і порівняння її з
середніми аналогічними показниками
Додаток М. Анкета дослідження споживачів овочевих консервів
Додаток Н. Розробка дизайну упаковки для пасти зі столового буряку
Додаток П. Дизайн етикетки пасти зі столового буряку
Додаток Р. Деклараційний патент України на винахід №
Додаток С. Протокол випробувань пасти зі столового буряку. Протокол засідання
експертно-дегустаційної комісії
Додаток Т. Довідки про участь у виставках, ярмарках
Додаток У. Акти впровадження пасти зі столового буряку
СПИСОК
- Київ+380960830922