- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2002
Артикул:
3402U003540 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Молекулярні технології в типуванні та детекції патогенів бактеріальної і вірусної природи
- Клонування коренеспецифічного та світлозалежного промоторів генів рослин
- Особливості морфогенезу та клональне мікророзмноження деяких квітково-декоративних культур
- Цукровий буряк (Beta vulgaris L.) в культурі in vitro : Регенерація, морфогенез і генетична трансформація
- Розробка кондуктометричних ферментних біосенсорів для визначення основних природних сахаридів
- Генотипові особливості морфогенетичних реакцій в культурі тканин ячменю
- Розробка біосенсора для визначення концентрацій стероїдних глікоалкалоїдів
- Біотехнологія отримання пробіотика споробак та його застосування при відлучці поросят
- Експресія мРНК казеїнкінази-1е, 6-фосфофрукто-2-кінази/фрукт- озо-2,6-бісфосфатази та циркадіальних генів при дії на організм наночасток срібла
- Особливості індукції морфогенезу в культурі протопластів in vitro капусти білоголової (Brassica L. oleracea var. capitata L.).