- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Жирнокислотний склад ліпідів плазми крові і молока при використанні у раціонах корів жирових добавок рослинного походження
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2006
Артикул:
3406U002054 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Антиоксидантний статус свійських гусеподібних за різного антропогенного навантаження
- Поліреактивні антитіла як регулятори адгезивних взаємодій клітин
- Глікозильованість імуноглобулінів G та їх взаємодія з фібронектином в нормі і при патології
- Активність ферментів утилізації ендогенних альдегідів в окисно-відновних реакціях у щурів різного віку при іммобілізації
- Фрагменти фібронектину людини і їх імуноглобулін-зв’язуюча активність за норми і при запальних процесах в сполучній тканині
- "Вплив вітамінів С та Е на активність NO-синтазної системи та процеси ліпопероксидації у слизовій оболонці товстої кишки щурів за умов стресу та коліту"
- Активність амінотрансфераз та аргінази в деяких органах щурів при дії хлориду кобальту та ртуті
- Вміст мРНК, активність ключових ферментів антиоксидантної системи та швидкість газообміну при старінні дрозофіл, мишей і щурів
- Механізми накопичення ергостерину в клітинах дріжджів Saccharomyces cerevisiae в залежності від умов культивування
- Ліпідний та жирнокислотний склад тканин медоносних бджіл.