- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м'ясних січених виробів
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2008
Артикул:
3408U005428 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій
- Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока.
- Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля
- Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону
- Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками
- Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі
- Розвиток організаційно-еконмоічного забезпечення регулювання системи егологічних відносин
- Технологія напівфабрикату кісткового харчовогота паштетних печінкових мас з його використанням
- Наукове обґрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки
- Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв