- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2008
Артикул:
3408U004894 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції
- Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом
- Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі
- Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування
- Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини
- Прогнозування кон'юнктури ринку молочних продуктів з врахуванням циклічності розвитку економіки України
- Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м"яких та розсольних сирів.
- Розробка технологій ферментованих молочних напоїв діабетичного призначення з використанням комплексів синбіотиків
- Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові
- Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок.