- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2008
Артикул:
3408U004894 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія м’ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового
- Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням
- Прогнозування кон'юнктури ринку молочних продуктів з врахуванням циклічності розвитку економіки України
- Технологія м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром
- Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків
- Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини
- Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів
- Удосконалення технології виробництва швидкозаморожених м'ясних напівфабрикатів
- Технологія барооброблених цільном’язових м’ясних виробів зі свинини
- Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію