ЗМІСТ
стор.ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ.ВСТУП.
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РОЗРОБКИ ТА УПРАВЛІННЯ
ЯКІСТЮ БІОЛОГІЧНО ЦІННИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
З ВИКОРИСТАННЯМ РИБОРОСЛИННОЇ
СИРОВИНИ
1. . Наукові засади і практичні передумови створення біологічно цінних харчових продуктів.
1.2. Теоретичні підходи до розробки багатокомпонентних риборослинних продуктів.
1.2.1. Регулювання складу харчових продуктів.
1.2.2. Регулювання структури харчових продуктів
1.3. Методи прогнозування змін якості риборослинних продуктів
1.4. Аналіз міжнародного і вітчизняного досвіду щодо формування системи управління якістю рибних товарів.
Висновки до
розділу 1.
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ, ОБ'ЄКТИ, МЕТОДОЛОГІЯ ТА МЕТОДИ
ДОСЛІДЖЕННЯ
2.1. Організація досліджень, характеристика об'єктів дослідження
2.2. Характеристика методології та методів дослідження.
2.3. Метод математичної оптимізації рецептур риборослинних
продуктів.
РОЗДІЛ 3. ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА СИРОВИНИ І НАУКОВЕ ОБҐРУ-
НТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КОМБІНОВАНИХ ПАШТЕТІВ І
КОНСЕРВІВ.
3.1. Товарознавча характеристика рибної сировини
3.2. Характеристика хімічного складу та біохімічних властивостей рослинної сировини та морських водоростей
3.3. Моделювання рецептурного складу та технологія риборослинних
продуктів
3.4. Теоретико-практичне обгрунтування режимів стерилізації
риборослинних консервів
Висновки до
розділу 3.
РОЗДІЛ 4. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА НОВИХ
РИБОРОСЛИННИХ КОНСЕРВІВ І ПАШТЕТІВ
4.1. Органолептичні показники якості
4.2. Структурно-механічні властивості та мікроструктура дослідних
зразків
4.2.1. Структурно-механічні властивості риборослинних продуктів.
4.2.2. Мікроструктура дослідних зразків.
4.3. Біологічна цінність білків.
4.4. Біологічна ефективність ліпідів
4.5. Мінеральний та вітамінний склад
4.6. Безпечність риборослинних продуктів
Висновки до
розділу 4.
РОЗДІЛ 5. ПРОГНОЗУВАННЯ ДИНАМІКИ ЯКОСТІ
РИБОРОСЛИННИХ КОНСЕРВІВ І ПАШТЕТІВ ПІД ЧАС
ТОВАРОРУХУ
5.1. Зміна органолептичних властивостей.
5. Харчова та біологічна цінність
5.3. Харчова безпечність
5.4. Прогнозування динаміки якості під час товароруху.
Висновки до
розділу 5.
РОЗДІЛ 6. РОЗРОБКА ЕЛЕМЕНТІВ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ
РИБОРОСЛИННИХ ПРОДУКТІВ
6.1. Визначення критичних контрольних точок аналізу небезпеки якості
товарів.
6.2. Основні принципи розробки системи управління якістю
риборослинних продуктів.
Висновки до
розділу 6.
РОЗДІЛ 7. ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА
РИБОРОСЛИННИХ КОНСЕРВІВ І ПАШТЕТІВ ТА ЇХНЬОЇ
КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ.
7.1. Економічна та соціальна ефективність виробництва
7.2. Оцінка конкурентоспроможності об'єктів дослідження
Висновки до
розділу 7.
ВИСНОВКИ
СПИСОК
- Киев+380960830922