- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Жирнокислотний склад ліпідів плазми крові і молока при використанні у раціонах корів жирових добавок рослинного походження
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2006
Артикул:
3406U002054 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Глікозильованість імуноглобулінів G та їх взаємодія з фібронектином в нормі і при патології
- Виявлення неоантигенної детермінанти в молекулі фібрину та встановлення її функціональної ролі
- Особливості функціонування металотіонеїнів та системи антиоксидантного захисту в тканинах жаби Rana ridibunda за впливу пошкоджуючих чинників
- Фотосинтетичний контроль електронного транспорту в хлоропластах вищих рослин
- Видові та сезонні особливості пероксидних процесів і антиоксидантного захисту в організмі ставових риб
- Стан системи ліпоперекисного гомеостазу і антиоксидантного захисту в парієтальних клітинах за умов розвитку хронічного атрофічного гастриту щурів
- Участь протеїназ та системи полі-АДФ-рибозилювання у радіаційно-індукованому апоптозі клітин тимуса та селезінки щурів.
- Роль глікозаміноглікан-зв'язуючих білків у морфогенезі та пластичності мозку
- Роль альфа-2-антиплазміну на різних етапах фібринолітичного процесу
- "Вплив вітамінів С та Е на активність NO-синтазної системи та процеси ліпопероксидації у слизовій оболонці товстої кишки щурів за умов стресу та коліту"