- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Жирнокислотний склад ліпідів плазми крові і молока при використанні у раціонах корів жирових добавок рослинного походження
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2006
Артикул:
3406U002054 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Енергетичні механізми взаємодії вітамінів групи В як фактора реалізації їх функцій
- Активність каталази та лактатдегідрогенази карася сріблястого (Carassius auratus L.) за впливу токсичних чинників
- Регуляція дозрівання ооцитів та відтворювальної функції корів при дії гормонів in vitro та in vivo
- Активність каталази та лактатдегідрогенази карася сріблястого (Carassius auratus L.) за впливу токсичних чинників
- Глікозильованість імуноглобулінів G та їх взаємодія з фібронектином в нормі і при патології
- Інтенсивність окиснювальних процесів та активність компонентів системи детоксикації в мікросомній фракції карциноми Герена та печінки попередньо опромінених щурів.
- Механізми накопичення ергостерину в клітинах дріжджів Saccharomyces cerevisiae в залежності від умов культивування
- Каротиногенез у різних штамів дріжджів Phaffia rhodozyma та їх застосування у живленні курей-несучок
- Роль оксиду азоту в реалізації цитотоксичної дії N-нітрозодиметиламіну та обміні цієї нітрозосполуки
- Функціонування Н+,К+-АТФази парієтальних клітин шлунка щурів за умов розвитку експериментальної виразки