- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Ветеринарно-санітарна експертиза свинини, виробленої в умовах дефіциту заліза та його корекції
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2008
Артикул:
0408U003714 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини
- Фізіологічний стан бугайців і ветеринарно- санітарна оцінка яловичини, виробленої в умовах підвищеного вмісту кадмію за корекції метаболізму хелатами мікроелементів та вітамінами
- Оптимізація ветеринарно-санітарної експертизи в стерилізації м'ясних консервів.
- Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини
- Ветеринарно-санітарна експертиза яловичини, виробленої в умовах дефіциту мікроелементів (Fe, Cu, Mn, Co, Zn) зони Лісостепу Вінниччини
- Ветеринарно-санітарна експертиза ялови-чини, одержаної від бугайців поліської м'ясної та симентальської порід за корекції живлення дефіцитними мікроелементами та їх метіонатами
- Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини
- Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини
- Ветеринарно-санітарна і якісна оцінка яловичини за відгодівлі бугайців кормами, збагаченими гуматом натрію та метіонатами кобальту і йоду
- Система моніторингу, контролю і профілактики токсикоінфекцій сальмонельозної та ешерихіозної етіологій