ЗМІСТ
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ .
1.1. Загальна характеристика яєчної продуктивності курей .
1.2. Продуктивна та метаболічна дія просяних зернових і пайзи
при використанні їх у раціонах годівлі несучих курей .
1.2.1. Походження і поширення пайзи.
1.2.2. Ботанічна характеристика пайзи
1.2.3. Біологічні особливості пайзи .
1.2.4. Сорти пайзи та напрямки їх використання
1.3. Роль мінеральних речовин і природних мінеральних добавок
в обміні речовин і яєчній продуктивності курей .
1.4. Характеристика глауконіту і його використання в годівлі птиці
РОЗДІЛ 2. ЗАГАЛЬНА МЕТОДИКА І ОСНОВНІ МЕТОДИ
ДОСЛІДЖЕННЯ
2.1. Умови, схема і методика проведення досліджень
2.2. Методи дослідження
РОЗДІЛ 3. РЕЗУЛЬТАТИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
3.1. Дослідження хімічного складу зерна пайзи та характеристика
поживності комбікорму із різним його вмістом .
3.2. Зміни біохімічних показників крові та яєць курей-несучок
і їх продуктивність при включенні до складу комбікорму
різної кількості зерна пайзи .
3.2.1. Біохімічні показники крові курей .
3.2.2. Яєчна продуктивність піддослідної птиці та якість яєць
3.3. Визначення мінерального складу глауконіту та характеристика
поживності комбікорму із різним його вмістом .
3.3.1. Зміни біохімічних показників крові та яєць курей-несучок
і їх продуктивність при включенні до складу комбікорму
зерна пайзи і глауконіту .
3.3.2. Біохімічні показники крові курей .
3.3.3. Яєчна продуктивність піддослідної птиці та якість яєць .
3.4. Вплив згодовування оптимальних кількостей зерна пайзи та
глауконіту в складі комбікорму на перетравність поживних
речовин та продуктивність курей-несучок.
3.4.1. Перетравність поживних речовин раціонів та баланс азоту
в організмі піддослідної птиці .
3.4.2. Яєчна продуктивність піддослідної птиці та якість яєць
3.4.3. Економічна ефективність використання добавок зерна
пайзи та глауконіту в раціонах курей
РОЗДІЛ 4. АНАЛІЗ ТА УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ
ДОСЛІДЖЕНЬ .
ВИСНОВКИ .
ПРОПОЗИЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ .
СПИСОК
- Київ+380960830922