Ви є тут

Критерії оцінки якості м'яса

Автор: 
Кравчук Василь Васильович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U002259
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ ПОЗНАЧЕНЬ.
ВСТУП
РОЗДІЛ ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ
1.1. Перспективи розвитку м'ясної промисловості.
1.2. Хімічний склад м'яса - основний показник його якості
1.3. Післязабійні зміни м'яса сільськогосподарських тварин
в процесі зберігання
1.4. Характеристика показників якості та безпеки м'яса і м'ясопродуктів.
1.5. Основні методи визначення свіжості м'яса
1.6. Заключення з огляду літератури
РОЗДІЛ МАТЕРІАЛИ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ
2.1. Матеріал для досліджень.
2.2. Методи досліджень.
РОЗДІЛ ВЛАСНІ ДОСЛІДЖЕННЯ .
3.1. Умови утримання та годівлі тварин .
3.2. Органолептичні дослідження якості м'яса.
3.3. Хімічні дослідження якості м'яса за ступенем свіжості
3.4. Визначення якості м'яса методом зв'язування продуктів його
розпаду з солями тетразолію
3.5. Удосконалення приладу для відгонки летких жирних
кислот.
3.6. Визначення летких жирних кислот методом газової хроматографії.
3.7. Вплив умов вирощування свиней та великої рогатої худоби
на якість свинини та яловичини
3.7.1. Якісні показники свинини.
3.7.2. Якісні показники яловичини
3.8. Система забезпечення виробництва якісного й
безпечного м'яса.
3.9. Критерії оцінки якості м'яса.
РОЗДІЛ АНАЛІЗ ТА УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДОСЛІДЖЕНЬ.
ВИСНОВКИ.
ПРОПОЗИЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ
ДОДАТКИ
СПИСОК