Ви є тут

Фізико-хімічні властивості і субстртна специфічність протеаз Bacillus sp. 27, Bacillus circulans 693 i Yarrowia lipolytica 2061

Автор: 
Левішко Алла Сергіївна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U004956
129 грн
Додати в кошик

Вміст

зміст
Список умовних скорочень
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ
1.1. Протеолітичні ферменти мікроорганізмів
1.2. Класифікація протеаз мікроорганізмів
1.3. Будова деяких білкових субстратів які гідролізуються специфічними
протеолітичними ферментами
1.4. Характеристика продуцентів, шляхи підвищення біосинтезу і активності
ферментів 1.5. Використання протеаз
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ЧАСТИНА
РОЗДІЛ 2. Матеріали та методи досліджень
2.1. Об’єкт досліджень
2.2. Скринінг продуцентів протеолітичних комплексів
2.3. Визначення біомаси
2.4. Оптимізація умов культивування
2.5. Біохімічні методи
2.6. Методи виділення та очистки ферментів
2.7. Визначення молекулярної маси ферментів у нативній системі
2.8. Методи вивчення впливу факторів реакційного середовища на протеолітичну
активність препаратів
2.9. Статистична обробка
РОЗДІЛ 3. Скринінг продуцентів протеолітичних ферментів
Розділ 4. Вивчення впливу умов культивування на біосинтез протеолітичних
комплексів Вacillus sp. , В. circulans та Y. lipolytica 
4.1. Вивчення особливостей біосинтезу протеолітичних комплексів виділених
продуцентів
4.2. Вплив різних джерел вуглецю на біосинтез протеолітичних комплексів
Вacillus sp. , В. circulans та Y. lipolytica 
4.3. Влив різних джерел азоту на біосинтез протеолітичних комплексів
Вacillus sp. , В. circulans та Y. lipolytica
4.4. Вплив фізичних параметрів ферментації на біосинтез протеолітичних
комплексів Вacillus sp. , В. circulans та Y. lipolytica 
4.5. Вплив речовин білкової природи і сполук германію на біосинтез
протеолітичних комплексів Вacillus sp. , В. circulans та Y. lipolytica
розділ 5. Виділення і очистка протеолітичних комплексів Вacillus sp. ,
В. circulans , Y. lipolytica
5.1. Виділення і очистка протеолітичного комплексу Вacillus sp.
5.2. Виділення і очистка протеолітичного комплексу В. circulans
5.3. Виділення і очистка протеолітичного комплексу Y. lipolytica
розділ 6. Характеристика ферментних препаратів протеолітичних комплексів
досліджуваних штамів
6.1. Характеристика протеолітичних ферментів Вacillus sp.
6.2. Характеристика протеолітичного комплексу В. circulans
6.3. Характеристика протеолітичного комплексу Y. lipolytica
АНАЛІЗ ТА УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДОСЛІДЖЕНЬ
висновки
СПИСОК