Ви є тут

Участь мікроміцетів у процесах синтезу та деструкції хітину.

Автор: 
Харкевич Олена Сигізмундівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U005176
129 грн
Додати в кошик

Вміст

Зміст
стор.
Перелік умовних
скорочень
Вступ
Розділ 1. Огляд літератури. Хітин та хітиноліз у мікроміцетів
в природі та експерименті
1.1. Хітин та хітозан. Розповсюдження в природі та
перспективи використання

1.2. Хітин як складова клітинної стінки
грибів
1.3. Роль мікроміцетів у деструкції хітинвмісних
субстратів.
1.3.1. Хітинолітична активність мікроміцетів у природних
умовах
1.3.2. Хітинолітична активність
ґрунту.
1.3.3. Промислове одержання та деструкція хітину та хітозану
1.4. Автолітичні процеси у грибів та їх вплив на вміст хітину в
клітинній
стінці
1.5. Одержання хітинвмісної грибної біомаси та критерії її
оцінки.
Експериментальна частина
Розділ 2. МАТЕРІАЛИ та методи досліджень
2.1. Об’єкти
дослідження
2.2. Ізолювання, ідентифікація та зберігання культур
грибів
2.3. Мікроскопічне дослідження
грибів.
2.4. Дослідження деструкції хітину в природних та лабораторних
умовах.
2.5. Дослідження грибної контамінації хітинвмісних субстратів
в умовах виробництв та визначення їх грибостійкості
.
2.6. Культивування мікроміцетів та оцінка кормової цінності
грибної
біомаси
2.7. Одержання та тестування хітинвмісного кормового грибного
препарату
.
2.8. Методи кількісної екології та статистична обробка
експериментальних
даних
Розділ 3. таксономічна Т ЕКОЛОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ДОСЛІДЖЕНИХ ВИДІВ
МІКРОМІЦЕТІВ
Розділ 4. Мікобіота та руйнування хітину у природних
умовах
4.1. Мікобіота та руйнування хітину на ділянках з різними
сільськогосподарськими культурами та заплавній
луці
4.2. Деструкція хітину у лісовому
ґрунті
Розділ 5. Колонізація мікроміцетАМИ та грибостійкість хітинвмісних субстратів у
виробничих умовах
Колонізація мікроміцетами хітинвмісних субстратів
на етапах технологічного процесу одержання хітину та
хітозану.
5.2. Вплив агресивних середовищ на ріст грибів, що колонізують хітинвмісні
субстрати
5.3. Встановлення грибостійкості хітину та хітозану
5.4. Грибостійкість хітозанвмісних композитних субстратів у
лабораторних умовах
Розділ 6. деструкція хітину мікроМІЦЕТАМИ у лабораторних умовах
6.1. Оцінка здатності до росту на середовищі з хітином грибів родів
Aspergillus та
Fusarium
6.2. Деструкція хітину ентомофільними видами мікроміцетів
.
Розділ 7. Вміст хітину у біомасі мікроміцетів роду
Fusarium за різних умов культивування
7.1. Динаміка вмісту хітину у мікроміцетів роду Fusarium при
культивуванні на природних та синтетичних
середовищах
7.2. Біологічна цінність біомаси та структурні зміни клітин мікроміцетів
роду Fusarium за умов термоіндукованого
автолізу
7.3. Одержання хітинвмісного кормового грибного
препарату.
ЗАКЛЮЧЕННЯ
ВИСНОВКИ
СПИСОК