ЗМІСТ
Вступ
РОЗДІЛ 1. ШЛЯХИ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА СОЇ
1.
Стан та перспективи виробництва сої в світі та в Україні.
1.
Вплив умов вирощування на особливості продуційного процесу посівів сої
.
1.2.
Сортові ресурси……………………………………………
1.2.
Система удобрення, інокуляція та продуктивність сої……
1.
Якість насіння та шляхи її поліпшення.
1.3.
Технологічна якість сої……………………………………
1.3.
Насіннєва якість………………………………………………
РОЗДІЛ 2. УМОВИ ТА МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ…………………………………………………………
2.
Грунтові, кліматичні та погодні умови проведення досліджень……………………………………………………
2.
Методика та методи проведення досліджень…………….
РОЗДІЛ 3. ВПЛИВ ЕЛЕМЕНТІВ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ НА ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРНИХ
ЕЛЕМЕНТІВ ФІТОЦЕНОЗУ СОЇ…………………………………
3.
Тривалість міжфазних періодів в онтогенезі сої .
3.
Динаміка висоти рослин сої в онтогенезі…….
РОЗДІЛ 4. ПРОДУКТИВНІСТЬ СОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД ЕЛЕМЕНТІВ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ
4.
Індивідуальна продуктивність рослин сої………….
4.
Урожайність сортів
сої
РОЗДІЛ 5. ЯКІСТЬ ЗЕРНА ТА НАСІННЯ СОЇ
5.
Хімічні показники якості зерна сої.
5.
Насіннєва якість…………………………………………….
5.2.
Посівні якості насіння сої…………….………………
5.2.
Травмування насіння сої ………………………………….
5.
Зберігання та динаміка зміни показників якості насіння сої
………………………………………………
РОЗДІЛ 6. ЕКОНОМІЧНА ТА БІОЕНЕРГЕТИЧНА ОЦІНКА
ЕЛЕМЕНТІВ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ СОЇ…………
висновки…………………………………………………………….
Рекомендації виробництву …………………….…………….
додатки …………………………
СПИСОК
- Київ+380960830922