Ви є тут

Оцінка конкурентоспроможності промислових підприємств (на прикладі підприємств кондитерської галузі харчової промисловості України)

Автор: 
Чернишова Ольга Борисівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U002011
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ВСТУП.
РОЗДІЛ ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ . 1.1.Сутність понять "конкуренція" та "конкурентоспроможність" 1.2.Дослідження показників і факторів конкурентоздатності підприємства
1.3.Критичний аналіз існуючих методів оцінки рівня конкуренто-спроможності підприємств
Висновки до
розділу 1

РОЗДІЛ МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ НА ОСНОВІ БАГАТОВИМІРНИХ СТАТИСТИЧНИХ МЕТОДІВ . 2.1.Процедура оцінки конкурентоздатності промислових підприємств.
2.2.Канонічний аналіз частинних ознак й первинних чинників-симптомів конкурентоспроможності підприємств .
2.3.Оцінювання рівня конкурентоздатності промислових підприємств за допомогою багатовимірних методів
2.3.1.Оцінка латентних показників на основі методів таксономії . 2.3.2.Оцінка латентних показників на основі сполучення кластер-ного й дискримінантного аналізу
Висновки до
розділу .
РОЗДІЛ ОЦІНКА ТА АНАЛІЗ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИ-ЄМСТВ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ 3.1.Дослідження сучасного стану конкурентної боротьби в кондитер-ській галузі . 3.2.Оцінка рівня конкурентоспроможності кондитерських підпрємств за допомогою багатовимірних статистичних методів
3.3.Вибір найкращої оцінки конкурентоздатності кондитерських підприємств та її практичне використання в процесі аналізу, прогнозування та діагностики
Висновки до
розділу .
ВИСНОВКИ .
ДОДАТКИ СПИСОК