Ви є тут

Оцінка конкурентоспроможності підприємств цукрової промисловості.

Автор: 
Слободянюк Вікторія Олександрівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3409U003509
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
Вступ
Розділ 1. Теоретичні основи оцінки конкурентоспроможності підприємств
1.1. Сутність та основні соціально-економічні передумови формування
конкурентоспроможності підприємств
1.2. Фактори та показники конкурентоспроможності підприємств та їх особливості
у цукрової промисловості
1.3. Методи оцінки конкурентоспроможності підприємств
Висновки до
розділу
Розділ 2. Аналіз конкурентоспроможності підприємств цукрової промисловості
2.1. Аналіз стану ринку цукру в Україні
2.2. Оцінка конкурентоспроможності підприємств цукрової промисловості за
показниками конкурентоспроможності продукції
2.3. Методика оцінки конкурентоспроможності підприємств за показниками
фінансового стану
Висновки до
розділу
Розділ 3. Оцінка рівня конкурентоспроможності підприємств цукрової
промисловості за інтегральним показником
3.1. Прогнозування інтегрального показника конкурентоспроможності підприємств
цукрової промисловості
3.2. Кореляційно-регресійний метод аналізу та оцінки інтегрального показника
конкурентоспроможності підприємств
Висновок до
розділу
Висновки
Додатки
Список