Ви є тут

Формування системи послуг у готельному господарстві України

Автор: 
Опанащук Юрій Якович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U005763
129 грн
Додати в кошик

Вміст

З М І С Т
ВСТУП……………………………………………………
…….
РОЗДІЛ
ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ І ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ В РИНКОВІЙ
ЕКОНОМІЦІ ……………………………………………
……
1.1.
Індустрія гостинності: суть, значення та особливості функціонування
………………………………………….
……
1.2.
Готельний бізнес в структурі індустрії гостинності …
1.3.
Система послуг готельного комплексу, їх класифікація та особливості
……………………………………………
1.4.
Методологічні засади оцінки якості готельних послуг
Висновки до
розділу ………………………………….
РОЗДІЛ
ДОСЛІДЖЕННЯ УМОВ І ТЕНДЕНЦІЙ РОЗВИТКУ СЕРВІСУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПО-ДАРСТВА УКРАЇНИ
………………………
2.1.
Сучасний стан та тенденції розвитку готельного господарства України
……………………………………
2.2.
Організаційно-економічні чинники впливу на процес формування системи послуг
готельних підприємств …
2.3.
Якість готельних послуг та їх споживча оцінка ……….
Висновки до
розділу ………………………………….
РОЗДІЛ
ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ЯКОСТІ ГОТЕЛЬ-НИХ ПОСЛУГ ………………………………………….
3.1.
Напрями вдосконалення оцінки якості обслуговування в готельних підприємствах
…………………………….
3.2.
Організаційно-методичне забезпечення функціонуван-ня системи якості готельних
послуг ……………………
3.3.
Обґрунтування методики оцінки результативності системи якості готельних послуг
……………………….
Висновки до
розділу …………………………………
ВИСНОВКИ …………………………………………….
ДОДАТКИ ……………………………………………….
СПИСОК