Ви є тут

Еволюція та механізми фінансової реструктуризації підприємств харчової промисловості України

Автор: 
Климчук Світлана Володимирівна
Тип роботи: 
Дис. докт. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3509U000242
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСОБИ
РЕСТРУКТУРИЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ
1.1. Наукова парадигма реструктуризації -
організаційна концепція підприємства
1.2. Теорії фінансової реструктуризації та механізми її здійснення
1.3. Фактори, що спричиняють реструктуризацію
фінансового типу в умовах трансформаційних змін
1.4. Методологічні підходи до оцінки підприємств
з позиції управління їх вартістю
Висновки по першому
розділу
РОЗДІЛ 2. МЕТОДОЛОГІЯ ФІНАНСОВОЇ РЕСТРУКТУРИЗАЦІЇ
2.1. Методологія дослідження фінансової реструктуризації
та класифікація методів її здійснення
2.2. Стратегія фінансової реструктуризації
підприємств харчової промисловості
2.3. Моделювання процесів фінансової реструктуризації
підприємств харчової промисловості
2.4. Корпоративно-інформаційний проект
технології фінансової реструктуризації підприємств
Висновки до другого
розділу
РОЗДІЛ 3. ПРАКТИКА РЕСТРУКТУРИЗАЦІЇ
ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
3.1. Процеси реструктуризації та стан розвитку підприємств
харчової промисловості в післяприватизаційний період
3.2. Оцінка динаміки фінансової реструктуризації
підприємств харчової промисловості
3.3. Тіньові механізми трансформації капіталу
на підприємствах харчової промисловості
3.4. Механізми державного регулювання
фінансової реструктуризації
Висновки по третьому
розділу
РОЗДІЛ 4. МОДЕЛЮВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ВАРТОСТІ РЕСТРУКТУРОВАНИХ ФОРМУВАНЬ
4.1. Особливості фінансово-правового забезпечення
реструктуризації фінансового типу
4.2. Формування системи ефективних механізмів
фінансової реструктуризації
4.3. Моделювання регіональних і галузевих компонентів фінансової реструктуризації підприємств харчової промисловості
4.4. Комплексна модель фінансової реструктуризації
за фактором часу здійснення
Висновки по четвертому
розділу
РОЗДІЛ 5. ПЕРСПЕКТИВИ КОРОТКОСТРОКОВОГО РЕСТРУКТУРУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ
5.1. Формування ефективного середовища трансформації
капіталу підприємств харчової промисловості
5.2. Мотивація фінансової реструктуризації
5.3. Ефективне управління фінансовою реструктуризацією з урахуванням "стратегії інтеграційної реструктуризації"
5.4. Перспективи фінансової реструктуризації
підприємств харчової промисловості
Висновки до п'ятого
розділу
ВИСНОВКИ Й ПРОПОЗИЦІЇ
ДОДАТКИ
СПИСОК