Ви є тут

Управління розвитком інноваційного потенціалу підприємств хлібопекарної промисловості

Автор: 
Федулова Ірина Валентинівна
Тип роботи: 
Дис. докт. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0509U000552
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
Стор.ВСТУП
РОЗДІЛ 1. СУЧАСНІ ПОГЛЯДИ НА УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМ ПОТЕНЦІАЛОМ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ1.1. Економіка знань і її місце в управлінні інноваційним потенціалом промислових підприємств1.2. Інтелектуальний капітал як трансформований ресурс інноваційного потенціалу 1.3. Економічна сутність категорії "інноваційний потенціал"1.4. Стратегічні напрями розвитку інноваційного потенціалу промислових підприємств та класифікація інноваційних стратегійВисновки до
розділу
РОЗДІЛ 2. ЗМІСТ, СТРУКТУРА ТА МОДЕЛЮВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ2.1. Економічна сутність категорій "інноваційний процес" і "інноваційна діяльність"2.2. Еволюція моделей інноваційного процесу2.3. Моделювання інноваційного процесу на основі теорії мультиплікатораВисновки до
розділу
РОЗДІЛ 3. СУЧАСНИЙ СТАН ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ТА ХЛІБОПЕКАРНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 3.1. Стан інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості3.2. Результативність інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості3.3. Факторне прогнозування витрат на інновації у харчовій промисловості3.4. Стан інноваційної діяльності підприємств хлібопекарної промисловостіВисновки до
розділу
РОЗДІЛ 4. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ОЦІНЮВАННЯ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ4.1. Інноваційна активність і її місце в системі оцінки інноваційного потенціалу4.2. Дослідження існуючих методик оцінки інноваційного потенціалу підприємства4.3. Методика оцінки інноваційного потенціалу підприємства4.4. Оцінка інноваційного потенціалу на підприємствах хлібопекарної промисловостіВисновки до
розділу
РОЗДІЛ 5. СУТНІСТЬ ТА ОЦІНЮВАННЯ ІННОВАЦІЙНОГО КЛІМАТУ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ5.1. Економічна сутність категорії "інноваційний клімат" 5.2. Дослідження ринку хліба і хлібобулочних виробів як невід'ємної частини оцінки інноваційного клімату підприємств хлібопекарної промисловості5.3. Методика оцінки інноваційного клімату і її апробація на підприємствах хлібопекарної промисловостіВисновки до
розділу
РОЗДІЛ 6. СИНЕРГЕТИЧНА ЕВОЛЮЦІЙНА МОДЕЛЬ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ6.1. Теоретичні положення щодо обґрунтування синергетичної еволюційної моделі інноваційного розвитку підприємства6.2. Економічна сутність категорії "інноваційний адаптаційний потенціал"6.3. Методика визначення критичних точок розвитку інноваційного потенціалу у контексті життєвого циклу підприємстваВисновки до
розділу
РОЗДІЛ 7. РОЗВИТОК ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ7.1. Оцінка інноваційного адаптаційного потенціалу на підприємствах хлібопекарної промисловості7.2. Формування стратегії інноваційного розвитку в залежності від рівня інноваційного адаптаційного потенціалу7.3. Обґрунтування напрямів розвитку інноваційного потенціалу підприємств хлібопекарної промисловостіВисновки до
розділу ВИСНОВКИДОДАТКИ СПИСОК