- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2002
Артикул:
3402U003540 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Технологія білково-полісахаридних комплексів з антипротеолітичною активністю
- Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів
- Отримання трансгенних рослин моркви (Daucus carota L.), що експресують гени секреторних білків Mycobacterium tuberculosis та людського інтерферону альфа-2В
- Біотехнологія іммобілізованого гідролітичного ферментного препарату Циторецифен-М
- Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів
- Технологія протеаз, іммобілізованих в хітозан-пектиновий комплекс
- Біотехнологічні основи створення сільськогосподарських біоконверсних комплексів
- Створення та дослідження полімерів-біоміметиків для сенсорної технології та твердофазової екстракції
- Технологія отримання біологічно активних речовин із ракоподібних
- Мікроклональне розмноження рідкісних видів роду Saussurea DC. - продуцентів сесквілактонів