Вы здесь

Санітарно-гігієнічне та клініко-експериментальне обґрунтування застосування нутріцевтиків курчатам-бройлерам

Автор: 
Кучерук Марія Дмитрівна
Тип работы: 
Дис. канд. наук
Год: 
2009
Артикул:
0409U005390
129 грн
Добавить в корзину

Содержимое

ЗМІСТ
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ…………………………………………
ВСТУП………………………………………………………………………………
РОЗДІЛ ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ……………………………………………….
1.1. Вплив санітарно-гігієнічних чинників на мікроклімат птахівничих приміщень
та організм птиці………………………………………………………
1.2. Мікроендоекологія шлунково-кишкового каналу.
Її санітарно-гігієнічна роль та значення…………………………………………
1.3. Дисбактеріози тварин та вплив антибіотиків на мікроендоекологію травного
каналу…………………………………………………………………….
1.4. Сучасні методи корекції нормомікрофлори та профілактики
шлунково-кишкових захворювань – нутріцевтики…………………………….
1.4.1. Пребіотики…………………………………………………………………
1.4.2. Ультрадисперсне срібло…………………………………………………
1.5. Заключення до огляду літератури………………………………………….
РОЗДІЛ МАТЕРІАЛИ І МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ……
2.1. Схема дослідження та умови їх проведення…………………………………
2.2. Визначення показників мікроклімату в пташнику…………………………
2.3. Бактеріологічне дослідження джерел інфікування птиці………………….
2.4. Встановлення кількісного та якісного складу мікрофлори
кишкового вмісту та фекалій курчат-бролерів…………………………………
2.5. Визначення показників продуктивності курчат……………………………
2.6. Дослідження клінічних показників організму курчат-бройлерів…………
2.7. Вивчення патолого-анатомічних показників організму курчат ……………
2.8. Визначення морфологічних і біохімічних показників крові
дослідної птиці…………………………………………………………………….
2.9. Дослідження показників якості отриманої продукції……………………….
2 Характеристика досліджуваних препаратів……………………………….
2 Загальна характеристика сучасного високоспеціалізованого
бройлерного птахогосподарства…………………………………………………
РОЗДІЛ ВЛАСНІ ДОСЛІДЖЕННЯ…………………………………………
3.1. Показники санітарно-гігієнічного стану птахогосподарства та
результати випробування пребіотика «Біо-Мос»
3.2. Встановлення видового складу мікробіоценозу травного тракту батьківського
стада курей в умовах птахофабрики
3.3. Показники продуктивності курчат-бройлерів птахогосподарства
3.4. Cанітарно-гігієнічні показники при утриманні птиці в умовах віварію
3.5. Вплив нутріцевтиків (пребіотика «Біо-Мос», % колоїдного розчину
наночастинок срібла ) та антибіотику «Левофлокс» на ріст і розвиток
курчат-бройлерів
3.5.1. Клінічні та гематологічні показники організму курчат-бройлерів
3.5.2. Мікробний склад вмістимого товстого кишечника курчат
3.5.3. Кількісний та якісний склад мікрофлори посліду курчат-бройлерів
3.5.4. Показники продуктивності курчат-бройлерів
3.5.5. Результати патолого-анатомічного розтину курчат
3.5.6. Показники якості отриманої продукції
3.5.7. Економічна ефективність застосування досліджуваних препаратів
РОЗДІЛ АНАЛІЗ ТА УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДОСЛІДЖЕННЯ
ВИСНОВКИ
ПРОПОЗИЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ
ДОДАТКИ
СПИСОК