Вы здесь

Розвиток і ефективне функціонування підприємств на ринку яловичини.

Автор: 
Саєнко Ольга Олександрівна
Тип работы: 
Дис. канд. наук
Год: 
2009
Артикул:
0409U001911
129 грн
Добавить в корзину

Содержимое

Зміст
Стор.ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО - МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ РИНКУ ЯЛОВИЧИНИ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ НА НЬОМУ ПІДПРИЄМСТВ
1.1. Формування і функціонування продовольчого ринку 1.2. Організаційно-економічний механізм функціонування підприємств на ринку м'яса
1.3. Методичні підходи дослідження ефективності функціонування підприємств на ринку яловичини Висновки до
розділу
РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ НА РИНКУ ЯЛОВИЧИНИ
2.1. Аналіз розвитку підприємств на ринку яловичини2.2. Прогноз споживання яловичини населенням країни2.3. Фактичні та прогнозні обсяги експорту-імпорту яловичиниВисновки до
розділу
РОЗДІЛ 3. ОСНОВНІ НАПРЯМИ ЕФЕКТИВНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ НА РИНКУ ЯЛОВИЧИНИ
3.1. Ефективність конверсії корму, встановлення ступеня інтенсифікації відгодівлі та забійної маси худоби
3.2. Основні напрями державного регулювання цін на ринку яловичини
3.3. Міжгалузевий баланс м'ясопродуктового підкомплексу та гармонізація відносин учасників ринку
Висновок до
розділу ВИСНОВКИДОДАТКИСписок