Вы здесь

Залучення і використання іноземних інвестицій підприємствами харчової промисловості

Автор: 
Магдич Сергій Борисович
Тип работы: 
Дис. канд. наук
Год: 
2009
Артикул:
0409U005823
129 грн
Добавить в корзину

Содержимое

Зміст
Вступ.
Розділ 1. Теоретико-методологічні засади залучення і використання іноземних
інвестицій
1.1. Сутність іноземних інвестицій та їх роль в забезпеченні модернізації
виробництва
1.2. Інвестиційна привабливість країни та її вплив на інвестиційну діяльність
іноземних інвесторів
1.3. Іноземні інвестиції як чинник підвищення конкурентоспроможності
підприємств і харчової продукції
Висновки до
розділу
Розділ 2. Аналіз залучення та використання іноземних інвестицій підприємствами
харчової промисловості.
2.1. Джерела залучення та структура іноземних інвестицій в харчовій
промисловості
2.2. Аналіз механізмів й інструментів залучення іноземних інвестицій
2.3. Результативність й ефективність створення та функціонування підприємств з
іноземним капіталом
Висновки до
розділу
Розділ 3. Напрями та інструменти активізації залучення і використання іноземних
інвестицій підприємствами харчової промисловості
3.1. Напрями підвищення привабливості інвестиційного клімату в Україні для
іноземних інвесторів
3.2. Активізація діяльності підприємств харчової промисловості по залученню
іноземних інвестицій та ефективному їх використанню
3.2.1. Обмеження впливу слабких сторін підприємств харчової промисловості на
формування їх привабливості для іноземних інвесторів.
3.2.2. Обмеження впливу зовнішніх загроз вітчизняним підприємствам.
3.2.3. Реалізація сучасних стратегій інвестування на підприємствах харчової
промисловості.
3.3. Методичні аспекти оцінювання та важелі підвищення ефективності
використання потенціалу підприємств з іноземною інвестицією
Висновки до
розділу
Висновки
Додатки
Список