- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розроблення та застосування cпособу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
3405U001401 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення виробництва ефірної олії м'яти-сирцю з застосування мембранних процесів
- Моделювання процесів комбінованої обробки молочної сироватки електромагнітним полем
- Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення
- Науково-технічні основи сушіння кісточкових фруктів струмами високої і надвисокої частоти
- Обгрунтування параметрів та розробка машини відділення заморожених пельменів і вареників від борошна
- Розробка процесу та апаратурного оснащення комбінованого геліосушіння плодової сировини з автономним енергопостачанням
- Моделювання та вдосконалення процесу пластифікації кондитерських мас
- Інтенсифікація процесу гідрорізання м'яса глибокої заморозки
- Підвищення довговічності обладнання харчових виробництв на основі протикорозійних інгібованих систем
- Удосконалення процесів виробництва горілки з метою стабілізації показ-ників якості