Ви є тут

Господарсько-біологічні особливості тварин різних ліній і генотипів української червоно-рябої молочної породи в умовах Буковини

Автор: 
Косташ Володимир Борисович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U001345
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
Стор.
Перелік умовних скорочень.
Загальна характеристика роботи
Розділ 1. Огляд літератури .1.1. Особливості створення української червоно-рябої молочної породи Буковини
1.2. Ефективність використання порід для формування і
покращення червоно-рябої молочної породи
1.3. Молочна продуктивність корів . 1.4. Ріст, розвиток і м'ясні якості молодняку. 1.5. Конституція і екстер'єр тварин 1.6. Відтворювальна здатність . 1.7. Біологічні показники і їх використання в селекції молочної
хдоби
Розділ 2. Матеріали і методи досліджень .
Розділ 3. Результати власних досліджень . 3.1. Ріст і розвиток молодняку 3.2. Вплив росту й розвитку корів у період вирощування на їх
молочну продуктивність
3.3. Вплив батьків на формування молочної продуктивності дочок 3.4. Вплив матерів на продуктивність дочок 3.5. Екстер'єрно-конституційні особливості корів. 3. Молочна продуктивність і жива маса корів різних ліній буковинського заводського типу української червоно-рябої молочної породи . 3.7. Функціональні властивості вим'я корів. 3.8. Відтворювальнана здатність корів. 3.9. Морфологічні та біохімічні показники крові корів-первісток
різних ліній буковинського заводського типу української
червоно-рябої молочної породи . Легеневий газообмін у корів-первісток різних ліній
буковинського заводського типу
М'ясні якості тварин .
Розділ 4. Аналіз і узагальнення результатів досліджень Висновки Пропозиції виробництву .Список