Ви є тут

Удосконалення технології підготовки зернової сировини при виробництві комбікормів.

Автор: 
Давиденко Тетяна Михайлівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U005189
129 грн
Додати в кошик

Вміст

Зміст
стр.
Перелік умовних
скорочень.
Вступ
РОЗДІЛ 1. СУЧАСНИЙ СТАН І ПРОБЛЕМИ ВИРОБНИЦТВА ПОВНОЦІННИХ КОМБІКОРМІВ ДЛЯ
ТВАРИН
1.1.
Проблема підвищення кормової цінності зерна
1.2.
Дріжджі як цінне джерело протеїну в раціонах тварин
1.3.
Підготовка кормів до
згодування
1.3.1.
Підвищення вмісту протеїну в кормовому зерні шляхом
дріжджування……………………………….…………….
1.3.2.
Дріжджовані корми в раціонах сільськогосподарських тварин.
1.4.
Екструдовані зернові продукти підвищеної кормової цінності.
Висновки, мета та завдання
дослідження….
РОЗДІЛ 2. Організація, об'єкти і методи досліджень
2.1.
Схема проведення
досліджень
2.2.
Сировина та реактиви, які застосовуються при дослідженнях
2.3.
Організація і методи
досліджень.
2.3.1.
Виділення та кількісне визначення дріжджів
2.3.2.
Визначення кількості дріжджових клітин, що містять волютин.
2.3.3.
Визначення редукуючих речовин ферицианідним методом
2.3.4.
Ферментативний гідроліз крохмалевмісної сировини
2.3.5.
Дріжджування кормового зерна………
2.3.6.
Метод вимірювання електричного опору (імпеданса) для
санітарно-бактеріологічного дослідження об'єктів навколишнього
середовища………………………………………
2.3.7.
Визначення мікроорганізмів методом вимірювання "непрямого"
імпеданса……………………………………………………………
2.3.8.
Визначення дріжджів та плісеневих грибів……………………….
2.3.9.
Визначення амінокислотного складу………………………………
2.3
Визначення перетравності білка…………………………………….
2.3
Визначення показників ефективності процесу культивування
дріжджів.
2.3
Оцінка похибки
вимірювань
Висновки до
розділу
2
РОЗДІЛ 3. ТЕОРЕТИЧНЕ ТА ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО СПОСОБУ
ПІДВИЩЕННЯ КОРМОВОЇ ЦІННОСТІ ЗЕРНА ШЛЯХОМ ДРІЖДЖУВАННЯ ТА
ЕКСТРУДУВАННЯ
3.1.
Характеристика та показники якості кормового зерна……
3.2.
Ферментативний гідроліз крохмалевмісної сировини
3.2.1.
Обґрунтування вибору гідромодуля для осолодження кормового
зерна……………………………………………………………….
3.2.2.
Вибір оптимального виду солоду для ферментативного гідролізу крохмалевмісної
сировини.
3.3.
Накопичення дріжджованої маси в процесі дріжджування.
3.3.1.
Обґрунтування складу поживного середовища для вирощування хлібопекарських
пресованих дріжджів.
3.3.2.
Обґрунтування вибору дріжджів……………….
3.3.3.
Визначення тривалості дріжджування кормового зерна………
3.4.
Біохімічні, мікробіологічні показники та поживна кормова цінність обробленого
зерна.
3.5.
Визначення санітарної якості та обґрунтування терміну зберігання зерна
підвищеної кормової цінності…………………
Висновки до
розділу
3.
РОЗДІЛ 4. Удосконалення технології підготовки зернової сировини при виробництві
комбікормів.
4.1.
Розробка та обґрунтування принципової схеми технологічного процесу виробництва
зерна підвищеної кормової цінності…
4.2.
Обґрунтування оптимального співвідношення дріжджованого зерна та необробленого
зерна для екструдування
зернової
суміші.
Висновки до
розділу …………………………………………………………
РОЗДІЛ 5. Промислова апробація використання зерна підвищенної кормової
цінності.
5.1.
Фізичні та хімічні властивості комбікормів, збагачених зерном підвищеної
кормової цінності………………………………………
5.1.1.
Визначення фізичних властивостей комбікормів, збагачених екструдованим
дріжджованим зерном пшениці……………………
5.1.2.
Визначення хімічних властивостей комбікормів, збагачених екструдованим
дріжджованим зерном пшениці……………………
5.2.
Оцінка біологічної цінності збагаченого зерна і комбікормів…….
5.3.
Зоотехнічна оцінка збагаченого зерна і комбікормів………………
5.4.
Оцінка економічної ефективності запровадження розробленої технології збагачення
зерна пшениці при виробництві комбікормів……………….………………………………………….
Висновки до
розділу
5.
ВИСНОВКИ та рекомендації
.
СПИСОК